Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon ve varex

dayı söyle bakim ya kaça anlaştın:) sparişi verdin mi? randevu aldın mı? yine kavide yapılacak ama sana sürpriz bi fiyat kovalıyorum

dai siparişi verdim 1000 tl kapora verdim randevu daha almadım 4500 tl ye anlaştık tamponlarımıda vericem

kapora verdinnnnnnnnnnnn miiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????? dayı ben sana söyledim kaviden alacağında haber ver diye 500 TL indirim sözü var bana Feridun Kavi'nin neyse dur bakalım pazarlık üzerine pazarlık olmaz ama yapalım tekrar

kapora verdinnnnnnnnnnnn miiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????? dayı ben sana söyledim kaviden alacağında haber ver diye 500 TL indirim sözü var bana Feridun Kavi'nin neyse dur bakalım pazarlık üzerine pazarlık olmaz ama yapalım tekrar

unuttum ya kardeşimm :(

satışta değil mi o? paranın geri kalanını vereceğinde görüşelim bari erya ne fiyat veriyordu ki bana 4500 çok gibi geldi sana ozamanda söylemiştim

satışta değil mi o? paranın geri kalanını vereceğinde görüşelim bari erya ne fiyat veriyordu ki bana 4500 çok gibi geldi sana ozamanda söylemiştim

5500 tl fiyat verdiler avek ve erya tamponlar bende kalıcaktı daha önceki fiyatlarda vardı bende parçaların fiyatlarını karşılaştırdım zam gelmiş... kavi ile görüştüm 5500 dedi yine tamponlarımı veririm dedim işçilik vermem dedim 4500 tl olur dedi

Geri
Üst Alt