leon um

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KAPTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim bis te var polis bişe demiyor🙂 ama ruhsata işletmek gerekli diye biliyorum

düzgün bakınca düzgün duruyor yiğit yamuk bakma yeter 😀
sağol özgür ve şekerim 😀

o zaman ilk görüşmemizde şeriti nerden aldığını hangi renkler olduğunu söylersin Yılmaz abi.. 😀 😀
velakin çift renk olduğu için ruhsata işletmene gerek var galiba Yılmaz abim..

o zaman ilk görüşmemizde şeriti nerden aldığını hangi renkler olduğunu söylersin Yılmaz abi.. 😀 😀

yiğit sana kırmızı yolcu tarafına daha yakın ve yılmaz abin şeritten daha ince olanı 😀

valla bugün ufak bir gezdim bişi olmadı bakalım yarın neolur 😀 ama buncacık şerit için bişey diyeceklerini sanmam yada sök derler bunları 😀

rentelde bi ara beyaz leon vardı çift şeritli body kitli oda çok hoş olmuştu ama yılmaz ağbininki farklı oldugundan bence daha güzel birazda fark yaratmak gerek😉

valla bugün ufak bir gezdim bişi olmadı bakalım yarın neolur 😀 ama buncacık şerit için bişey diyeceklerini sanmam yada sök derler bunları 😀

buncacık dediğin şerit uzaktan en az 10cm gibi Yılmaz abi.. 😀 😀

buncacık dediğin şerit uzaktan en az 10cm gibi Yılmaz abi.. 😀 😀

evet 10 cm zaten 😀

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:44 ----------

rentelde bi ara beyaz leon vardı çift şeritli body kitli oda çok hoş olmuştu ama yılmaz ağbininki farklı oldugundan bence daha güzel birazda fark yaratmak gerek😉

görkem öyle yapacaktım ama tavanın 2. şeridi yamuk olunca buna döndüm 😀

39,103Konu
763,795Mesajlar
21,829Kullanıcılar
45boran45Son üye
Geri
Üst Alt