Punisherkp
Kayıtlı Üye
Maşallah Cenk gercekten çok güzel düşmüş güle güle kullan..alçak sürünme
sagolasin erkan abi senin nasil oldu istedigin gibi konfor fln yerinde dimi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Maşallah Cenk gercekten çok güzel düşmüş güle güle kullan..alçak sürünme
bu jantlarin ben yakismiyicagi araba bilmiyorum cok tesekkur ederim kardesimOn numara abi araba jantlar leon'a en cok yakısanı bence
amin kardesim cumlemizinkini insallahMaşallah... Allah nazarladan korusun....
aynen 3.5 seat sport vardi onlar 17 lerle iyidi fakat 18 takinca istedigim gibi olmadi 5 lik eibach sportline taktim bendemaşallah abi Allah kaza bela vermesin 5lik yay mı attın abi
kesinlikle oyleeeee olur okadar maslağa girdinmi araçına bisey yapıp çıkarsın
cok tesekkur ederim kardesimkırkbir kere maşallah allah kaza bela vermesin cenk
amin cumlemize insallahMaaşallah Kardeş. Kazasız belasız inş..
mehmet abi cupra tampon bana cok uzak hic dusunmuyorum bu hali sade sade cok daha fazla hosuma gidiyormaşallah allah kaza bela vermesın.En kısa zamanda one cupra tampon gerekıyor
kaplatalim abi hemenmaşşallah her beyaz leon gördüğümde içim gidiyor en kısa sürede folyo kaplatmam gerek
kanka sagolasinmasallah cenk
cok ıyı oldu dımı . dedık alırken yapıcaklarını dınlemedın neyse gec olmadan guzellestı bumblebee ... masallah guzel kardesım allah nazarlardan saklar ınsallah ...
kanka valla aynen oyle bastan yapicaktim su hareketi ama anca cesaretlendim
bak bendeki 18 inch et 45 hic bi sorun yok et 45 max deger leon icin eger yay takicaksanMaşallah. jantlar benimkine çok benziyor. Ama ben et'den dolayı çıkarıyorum. Rs6 jantı aldım bunu daha önce görsem yine bundan alırdım
cok tesekkur ederimHarika!!! Kazasız belasız günlerde kullan Cenk kardeşim..
yok abi allah askina baksana burada herkez massallah diyor scw den oyle bir korkum olmaz abi temiz hali denk gelmedi yagmur yagcak gibi duruyodu dun yikatmadim ama yagmicakmis baksana gunluk guneslik hava su annazar değmesin diye kirli çektin dimiiiiii
tamam kanki araba ikiziyiz resmenAynen öyle oldu vallaha , Akşam ekliyorum
desene banada yay değiştirmek farz olduaynen 3.5 seat sport vardi onlar 17 lerle iyidi fakat 18 takinca istedigim gibi olmadi 5 lik eibach sportline taktim bende
desene banada yay değiştirmek farz oldu
sende de 5 lik yok mu kardesim ? oyle gorunuyor
yok abi seat sport var bendede
o yay da cok kaliteli bir yay ama 5 lik gibi durmuyo
bence cupra tampondan önce mercek far