Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

LEON' um da Çekiş ve Performans Kaybı :(

3den 2 ye geciste bende ses oluyordu bakima gittim ustasina sordum teste ciktik 1 kez yapti usta duydu ve soyledigi tek sey eger ki gaza basarken yarim basarsaniz veya arac vites secerken dusurur veya artarken ayaginizi birden gazdan ceker birden basarsaniz aracin vites gecisini duyabilirsiniz dedi. Ama bu beni tatmin etmedi cunku cruze otomatik kullandim 1 sene 1 gun bile boyle bisi olmadi. Nasilsa garantim var diyerek tamam dedim es gectim ama sizin icin cok sikintili durumsa baktirin. Ayrica yogun trafikte araci manuel konuma alip aracin sık sık 2. Vitesi secmesini engellerseniz balatada isinma olayiniz olmayacaktir. Cunku D konumunda arac yuzde 90 2. Viteste hareket edip ilerlemeye calisiyor e bunuda yarim debriyaj yaparak goturup sonra tam kavrama saglayip ilerliyor. Biraz karisik oldu belki ama size onerim uzun soluklu dur kalk trafikte manuel modda kullanmaniz. Sanjimanida yormayacaksiniz aracinizida yormayacaksiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
3den 2 ye geciste bende ses oluyordu bakima gittim ustasina sordum teste ciktik 1 kez yapti usta duydu ve soyledigi tek sey eger ki gaza basarken yarim basarsaniz veya arac vites secerken dusurur veya artarken ayaginizi birden gazdan ceker birden basarsaniz aracin vites gecisini duyabilirsiniz dedi. Ama bu beni tatmin etmedi cunku cruze otomatik kullandim 1 sene 1 gun bile boyle bisi olmadi. Nasilsa garantim var diyerek tamam dedim es gectim ama sizin icin cok sikintili durumsa baktirin. Ayrica yogun trafikte araci manuel konuma alip aracin sık sık 2. Vitesi secmesini engellerseniz balatada isinma olayiniz olmayacaktir. Cunku D konumunda arac yuzde 90 2. Viteste hareket edip ilerlemeye calisiyor e bunuda yarim debriyaj yaparak goturup sonra tam kavrama saglayip ilerliyor. Biraz karisik oldu belki ama size onerim uzun soluklu dur kalk trafikte manuel modda kullanmaniz. Sanjimanida yormayacaksiniz aracinizida yormayacaksiniz

Cruze lerde tam otomatik var diye hatırlıyorum. Bu nedenle böyle bir sıkıntı olmaz zaten tam otomatikte. Bazı durumlarda gerçekten yarım gaz vermek gerekiyor. Bu sefer de araç gerçekten şaşırıyor. Her zaman dediğim gibi; Yarı otomatik vitesler yoğun sıkışık trafiğe sahip olan şehirler için uygun değiller.

Benim aldigim modelde manuel ve istedigim dolulukta arac olsaydi dsg olayina hic bulasmayacaktim. Yazilimda yaptiracaktim hatta kafam rahat gucu yerinde bir dizele binecektim. Ama st modellerde manuel olmadigi icin mecbur dsg tercih ettik. Suan yazilima uzak bakiyorum tek sebebi suan orjinal haliyle bu sekilde huzursuzluk yapiyorsa yazilimli hali ne olur acaba. Bazi arkadaslar sorun olmadigini bildirmis ama ben pek guvenmiyorum bu dsg olayina

Geri
Üst Alt