muratcantona
Kayıtlı Üye
teknıklerıne bakmadım ama bravo bence daha hos bı araba leondan 150 lıkse tsı yı aynı sartlarda gecebılır
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ogun bi diosun stock getircem bi diosun şu var bu var stock getir tjet 120 lik boy boy ayırıyım.
sağ sinyali verip hemen çekecen sağa arabada problem var diye yazılımlı tjet falan sanmıyorum geçsin beni
Ben geçemezsin demedim Gökhan zaten Çok başabaş arabalar. Ancak boy boy geçerim demene şaşırdım. Tabi çek bıraklı araba boyu olarak boy boy geçip/geçilebilirsindenemesi zor bişi deil getirin orjinal 120 lik tjet benm orjinal tsi la deneyelim.
atahanın tjetten biliorm denedik çünkü. 06 ATH plakalı kırmızı.
Ben geçemezsin demedim Gökhan zaten Çok başabaş arabalar. Ancak boy boy geçerim demene şaşırdım. Tabi çek bıraklı araba boyu olarak boy boy geçip/geçilebilirsin
Ben geçemezsin demedim Gökhan zaten Çok başabaş arabalar. Ancak boy boy geçerim demene şaşırdım. Tabi çek bıraklı araba boyu olarak boy boy geçip/geçilebilirsin
yok abi 120'likle geçemez de 150'likler sakıncalı
onuda torkla geçeriz. kilo farkıda var. ama ne olacağı belli olmaz tabi. bence kim daha çok yüklemişse o geçer.
Abi her şartta TDI'nin karadumanı'na kurban olsunlar