- 48 -
Kayıtlı Üye
abi senin konulara yaptığın yorumlar beni öldürüyor gülmekten
bu turizim sahne mikrofondan kalma bir alışkanlık herhalde..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
abi senin konulara yaptığın yorumlar beni öldürüyor gülmekten
psikolojik derken arabayı psikolog'a mı götüreceğiz..yoksa servislerde psikolog varmı..
arabanın koltuğa sırt üstü yastığını düşünüyorum..doktor kenarda..ve araba anlatmaya başlıyor..sahibim gaz pedalına çok yükleniyor....aslında küçük bir sorunum daha var ama sahibim beni dahiliyeye götürmüyor..şöyle güzel bir chek-up la her şey düzelir..bi diğer araçların sesini kıskanıyorum..bende gır gır var o gır gır olmasın diye gazı çok alıyorum..
arkadaşınızdaki leon kaç km de vede şehir içimi 4 litrelerde yakıyor?
Arkadaşımdaki leon değil Golf 1.6TDI DSG Highline.... ortalamalarını bende gözümle görmesem inanmazdım 4litrelerde dolaşıyor şuan 15000km bakımından yeni çıktı... ve bu bakımda DSG ve bazı şeylerin güncellemeleri yapıldı araç inanılmaz az yakıyor bakımdanda problemsiz çıktı...
4L mi. ??
yürümekten daha ucuz olsaymış ..
Arkadaşımdaki leon değil Golf 1.6TDI DSG Highline.... ortalamalarını bende gözümle görmesem inanmazdım 4litrelerde dolaşıyor şuan 15000km bakımından yeni çıktı... ve bu bakımda DSG ve bazı şeylerin güncellemeleri yapıldı araç inanılmaz az yakıyor bakımdanda problemsiz çıktı...
Serhat abi, sen bu yağ değişiminle bozdun kafayı yağ değiştimi hiç bişe olmuyo yakıtın azaldığı filan yokAracınızda ilk yağ değişiminden sonra düzgün verileri almaya başlarsınız eminim düşecektir.....key: s modunda kullanmanız daha fazla yakıt tüketmenize sebep olur dsg D de iken evet devirsiz gidiyor arada bir s modunda kullanmanız iyi olucaktır muhtemel ama ben bi türlü anlamadım arkadaşımda dsg 1.6tdı highline var yakıt ortalaması 4lerde dolaşıyo aldığından beri bence sizde D de kullanın bi deponuzu bakalım ne sonuçlar vericek tabi bu sizin kullanma stilinizlede alakalı gereksiz gaz fren çok yaktırır şehir içinde sakin kullanım en sağlıklı verileri almanıza yardımcı olur....