Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ankarada özellikle kızılayda taksi = 2004 - 2006 focusValla ankarada hic görmedim...kiyamam ben yaa leonu taksi yapamam asla...
Palandöken taksi durağı Hala duruo bu araba abibizzat cektim erzurumdayken @dadaş34 ve diğer arkadaşlar....leon taksiye hediyemi bile vermiştim resimde kendi aracımda gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 11172 Ekli dosyayı görüntüle 11173 Ekli dosyayı görüntüle 11174
@Erkki bitanesi bu adam serhat hocam bak geldi kendi ayacıklarıyla bitanesıde @seckin2001isim vererek konuşma @dadaş34
Korsana hayır @dadaş34@Erkki bitanesi bu adam serhat hocam bak geldi kendi ayacıklarıyla bitanesıde @seckin2001
bunların ıkısıne hilti lazım serhat hocam@Emre-34 @seckin2001 sakın ola objektifime yakalanmayın