O Harun denen şahsın bahsini hiç açmayalım burda ağzımı bozmak istemiyorum. Kabul edilebilir şeyler değil yaptıkları, normalde hapiste olması gerekir. Böyle 170 lira ile yırtıyorsa yakında trafikte biri cezasını ciddi şekilde,anlayacağı dilde keser. Evli ve çocuklu olsam,arabada ailem varken önüme o şekilde kırsa... Neyse şimdi. Umarım kimseye denk gelmez
Olayı bilmiyorum ama tahmin ettiğim şey sanırım,Ben yaşadım Şahsen,3 genç Karşıyaka İzmir Tersane kavşağında muzık son ses kırmızıda yanyanayız Hissettim ama konduramadım o kadar hızlı geliştiki gözümün önünde saniyeler içine virajı alamadı keskin ağaca tosladı Direksiyondaki çocuk koştuğumda baktımki Ex olmuş,diğerinin zor çıkardım diğerinin ayağı kopmuş bir insanın ayağı nasıl kopar ya sallanıyordu ayağı çocuğun resmen,amma soğuk kanlıymışım kendimi hiç böyle bilmezdim,demekki o anki can havliyle insan korkuyu yutuyor. Akşam 9 suları kımse durmuyor bır kac araba yetıstı sonra,derken curcuna bakan maymun şebek mılletız,manyak yagisli hava,ha noldu gencecık 3 çocuk 1 tanesi mefta neymiş gözlük almaya Alsancag'a gidiyorlarmış mağaza kapanmadan yetısmelerı gerekyıormus El frenini çekmiş vırajda göya öyle dedi arkadaşı ne derece doğru bılemem,bazen yolda giderken böyle okuduğum bildiğim yolsa şayet tam gaz yarışçıları goruyorum ve uyarıyorum gençleri,uzun yoldada mahsustan selektör yapıyorum radar var der gıbı hemen yavaşlıyorlar,aslında radar yok tabikide külliyen yalan,ama yavaşlaması benı rahatlatıyor.belkide olası kazayı önlemişimdir birilerinin hayatını kurtarmışımdır dıye gülümseyerek seyre devam ediyorum
Son düzenleme: