Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

"Leon Stylance 1.6" hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.

Usta bu bahsettiğin 10lt altına düşmemeyi nasıl beceriyorsunuz şehiriçinde. ben max 8,5la 8,8 arası şehiriçi tüketimim. yavaş birazzpuhaha

Kadir Ben Demiyorum Bilgisayar Diyor.. Al Benim Arabayı Şehir içinde 8 çıksın ortalama, Götür git ankaraya İkinci Araba Olarak Kullanırsın..
Yalnız bu dedigimi Arabanın devrini 3K nın üzerine çıkarmadan Yapmaya çalışmayacaksın ki bu kadar şaşırdıgına degsin:cool:

Benim kafa duman oldu iyice :D
Abiler şimdi, Stylance 1.6 (LPG)'de benim için 9 litre ve taş çatlasın 10 litre'ye kadar uygundur zorlamaz ama üzeri rakamlara çıkışı olabilirse işin içinden çıkamıyacak durumlara geliriz sabah akşam araç ile gezicek birisi değilim ufak çaplı biniciyim işim olduğu sürece çıkartıp gezerim. Benzin aldı başını gidiyor gücümde anca 32-33 civarı kafama yatan donanım olarak ta Stylance 1.6 oldu şuana kadar Sport Up ikinci tercihim olarak duruyor şuanda temiz güzel birşey bulursak nasip olursa alıcam. Gerçi yakıt ortalama olayları şehir ve yerlere göre değişiyor istanbul trafiğinde 10 litre bana normal bir rakam olarak geliyor LPG'de daha altına düşebilir diyen varmıdır ki :)

Yakıt Olarak Şunu Kesinlikle Söyleyebilirimki Leon 1.6 LPG Şehir içi Kullanımda Ortalamayı 10 Litrenin altında tutan Adamın Eli Öpülür Alnı Karışlanır.. Clio, Linea, fiesta gibi Şirket Araçlarının Arka stoplarına karşı duydugun aşırı bir Seyir Zevkin yoksa.. 100 Km de 10 lt ortalamanın altına biraz zor düşersin.. Fakat alt sınırı söyleyip üst sınırı söylemeyerek konuyu muallakta bırakıp seni Leondan Uzaklaştırmış olmayalım; Gayet Güzel Bir Spor Kullanımda da Şehir içi 300 Kuruşun üstüne çok çok çıkmazsın.. Şehir Dışı Ben 100 le gider Radara girmem Klimada Açmam Dersen Kadirin söyledigi rakamları görür hatta daha altınada inersin(7-8 lt) .. Hemen Üst Sınırıda Söyleyelim 140'ın üstünde ortalaman yol ve hava şartları ile degişmekle birlikte +-2 Lt Toleransla 12 lt dir.. Bu söyledigim rakamlar Çok durgun yahut çok agesif kullanımlar için degil ortalama kullanımlar için geçerlidir..

Donanım Olarak Ne Alayım Dersen.. Referans Kullanıcıları Kızmasınlar Ama onu Söylemeye Gerek bile Duymadan... Her Staylance Kullanıcısının Kalbinde Bir Sport Up.. Her Sport Up Kullanıcısının Kalbindede Bir Cupra Yatar deyip Çıkmak gerek işin içinden..:cool:

Kadir Ben Demiyorum Bilgisayar Diyor.. Al Benim Arabayı Şehir içinde 8 çıksın ortalama, Götür git ankaraya İkinci Araba Olarak Kullanırsın..
Yalnız bu dedigimi Arabanın devrini 3K nın üzerine çıkarmadan Yapmaya çalışmayacaksın ki bu kadar şaşırdıgına degsin:cool:

bilgisayarda lpg'de yaktığından çok gösterir... buna rağmen! bakımdan hemen sonra hız sabitliyiciyi açıp istanbuldan izmit gişesine kadar aracın bilgisayarıını 5.6 lt'ye çektim! :) şu anda kendimi öyle bir alıştırdım ki 5. vitese kadar asla 3000 deviri geçmiyorum 5. vitestede kesinlikle devir saatine bakmıyorum!.. körfezden izmite 15 km'lik yolda sürekli 140-150 görüyorum... buna rağmen 20 tl'lik gaz ile 90 km yapıyorum.(gazın 2,30 olduğu dönem diyeyim sonrasında binmedim hiç araca :)) buda sanırım 9 lt gibi bişi yapıyor dimi?

bilgisayarda lpg'de yaktığından çok gösterir... buna rağmen! bakımdan hemen sonra hız sabitliyiciyi açıp istanbuldan izmit gişesine kadar aracın bilgisayarıını 5.6 lt'ye çektim! :) şu anda kendimi öyle bir alıştırdım ki 5. vitese kadar asla 3000 deviri geçmiyorum 5. vitestede kesinlikle devir saatine bakmıyorum!.. körfezden izmite 15 km'lik yolda sürekli 140-150 görüyorum... buna rağmen 20 tl'lik gaz ile 90 km yapıyorum.(gazın 2,30 olduğu dönem diyeyim sonrasında binmedim hiç araca :)) buda sanırım 9 lt gibi bişi yapıyor dimi?

Tarık Zaten Ben Orda Gördügüm rakamları Yazsam Burda Linç Edilirim.. :eek:

Benimde Denemelerim ve Rekorlarım var LPG 2 TL iken 100 Liraya 600 km yol Gitmişligim mevcut Eski Konularda da var.. Ama Can sıkıntısından Ölmüş Peygamber Sabrını Ögrenmiştim..110 Km Sabit Hızla..

Dedigin Gibi Aracın Max torkuna Ulaşmadan Degiştirilen Vitesler yakıt için Bayagı Ekonomi saglıyor ama sıfırdan yüze 3 günde çıkmak bana göre degil..:eek: :eek:key:

Usta bu bahsettiğin 10lt altına düşmemeyi nasıl beceriyorsunuz şehiriçinde. ben max 8,5la 8,8 arası şehiriçi tüketimim. yavaş birazzpuhaha
abartmaa lenn kadir nasıl hesap bu ayıptır ayıp karıştırma milletin kafasını :)
şimdi bak kardeşim;
benzinde senin aracın şehir içinde 10 lt den aşşa yakmaz bundan aşşa yakar dersen geç bunları başkasına anlat :)
sonradan gaz takılan araçlarda benzin ortalaması örnek 8 lt yakıyor ise gazda 2 lt bunun fazlasını yakar. yani 10 lt oda örnek olarak verdim.bunu kime sorarsan sor bu böyledir.yani şimdi sen benim aracım benzinde 6.5 7 yakıyor diyosun öylemi geç bunları kadirim geç yemeyiz biz bunları hayal dünyasında yaşıyorsunpuhahapuhahapuhaha

Tarık Zaten Ben Orda Gördügüm rakamları Yazsam Burda Linç Edilirim.. :eek:

Benimde Denemelerim ve Rekorlarım var LPG 2 TL iken 100 Liraya 600 km yol Gitmişligim mevcut Eski Konularda da var.. Ama Can sıkıntısından Ölmüş Peygamber Sabrını Ögrenmiştim..110 Km Sabit Hızla..

Dedigin Gibi Aracın Max torkuna Ulaşmadan Degiştirilen Vitesler yakıt için Bayagı Ekonomi saglıyor ama sıfırdan yüze 3 günde çıkmak bana göre degil..:eek: :eek:key:

ya bırak ya kopardın beni :) ''ölmüş peygamber sabrı'' tuttum bunu... bırakmam :)

Bu araba benzin olayında kimi binici için fazla, kimisi için normaldir. Adamın gelir durumlarına göre değişir ha bana göre sadece benzinli olarak kullanacağımı var sayarsak elbette rakamlar fazla. Bu yüzden LPG tercihimi ön plana alabiliyorum, benim aylık gelirlerim sabittir aracıma da iyi bakarım ama onunda beni üzmesini kesinlikle istemem özellikle yakıt olayında :D Bu araç LPG'de pompa fiyatı şuan kaç bilmiyorum ama (2.30) litresini var sayarsak 100 KM'de 10 litre yakıyorsa beni fazla zorlamaz iyide anlaşırız :)

1- Leon 1.6 Stylance(LPG) => lpg fıyatı 1.97tl zamdan once sehır dısı 80 tl 404 km yol yaptım 198 kurus yaktı ama dedıgım gıbı zamdan once taktırırsan landırenzo taktır memnun kalırsın

abartmaa lenn kadir nasıl hesap bu ayıptır ayıp karıştırma milletin kafasını :)
şimdi bak kardeşim;
benzinde senin aracın şehir içinde 10 lt den aşşa yakmaz bundan aşşa yakar dersen geç bunları başkasına anlat :)
sonradan gaz takılan araçlarda benzin ortalaması örnek 8 lt yakıyor ise gazda 2 lt bunun fazlasını yakar. yani 10 lt oda örnek olarak verdim.bunu kime sorarsan sor bu böyledir.yani şimdi sen benim aracım benzinde 6.5 7 yakıyor diyosun öylemi geç bunları kadirim geç yemeyiz biz bunları hayal dünyasında yaşıyorsunpuhahapuhahapuhaha
abi hayal dünyasında filan yaşadığım yokda ben ne görüyosam ne kadar akaryakıt alıyorsam onu biliyorum ki bu arada benzinde 6,5-7 değil ortalamam abi yukarda yazdığım gibi max 8,5 8,8 yakıyorum buda lpgde tamı tamına hesapladığımda 10-10,3 yakıyor yani 1,5 litre fazla. he sizin dediğiniz 10lt gaz yakmaksa doğru ama ben yolbilgisayarından baksetmiştim. hala saçma geliyorsa arabaları değişebiliriz inanmayanlarla 1 depoda normal kullanımla (canını alarak değil) en az aynı sonuçları yakalarım abi

Valla Kadir abi yakaladığın değerler çok iyi rakamlar, kendim için düşünemiyorum bile çok zor

Geri
Üst Alt