Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon spor pedal seti

Baya fark ettirmiş görünüme hayırlı olsun. Bende bugün aliexpress.den mk2 kasa için pedal setinden sipariş verdim umarım sizin gibi bende memnun kalırım.Linki paylaşıyorum altta fiyatı uygun geldi bana, düşünenler varsa yardımcı olur.

Tahmini Teslimat Zamanı

Baya fark ettirmiş görünüme hayırlı olsun. Bende bugün aliexpress.den mk2 kasa için pedal setinden sipariş verdim umarım sizin gibi bende memnun kalırım.Linki paylaşıyorum altta fiyatı uygun geldi bana, düşünenler varsa yardımcı olur.

Tahmini Teslimat Zamanı
Teşekkürler, benimde çok hoşuma gitti. Eski hali ile yeni halini yanyana koyunca aradaki fark anlaşılıyor.

Kullanırken bi sıkıntı çekmedim. Orjinal pedallar ıslak ayakkabıyla bastığında gacur gucur yapıyordu bunlar yapıyor mu bilmiyorum. Kuru ķullandım hep.
Ama görüntü güzel, eliniz yatkınsa alın mutlaka. Çok yakıştı.
O ses gene çıkıyor, kullanımda pek bir farkı yok ama görünüş olarak hoş duruyor. Bende montaj sırasında fren pedalında uğraşmıştım. Hayırlı olsun tekrardan

Ürünü 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum bende ispanyadan aldım 45$ verdim hepsi hemen hemen aynı birkaç tane taktım bu nedenle kıyas yaparım
Montaj aslında kolay ama yolunu bilmek gerekiyor yoksa ilk montajda bende zorlanmıştım

Bu mesaj SM-J710FQ cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bende aldım bu pedal setinden ama takmadım bir arkadaşım takma muayeneden geçirmiyorlar dedi vw polo ile geçememiş aynı pedal takımı ile kararsızım takıp takmama arasında takmanın kolay yöntemi varsa bizde bilelim abi

Bende aldım bu pedal setinden ama takmadım bir arkadaşım takma muayeneden geçirmiyorlar dedi vw polo ile geçememiş aynı pedal takımı ile kararsızım takıp takmama arasında takmanın kolay yöntemi varsa bizde bilelim abi
Ben geçtim muayeneden pedal üzerinde plastik parça yoksa ayak kayıyorsa geçmez
Normale göre daha iyi benim görüşüm

Buluşma ve iletişim için profilde bulunan numaradan iletişime geçebilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Muaynede pedalın üzeri aşınmışsa geçmiyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla golf r ve cupra da zaten standart bu pedal. Düzgün takılmadıysa ondan olabilir. Leon larda opsiyon listesinde de var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben geçtim muayeneden pedal üzerinde plastik parça yoksa ayak kayıyorsa geçmez
Normale göre daha iyi benim görüşüm

Buluşma ve iletişim için profilde bulunan numaradan iletişime geçebilirsiniz
banada çok saçma geldi orjinal olan ürünle birebir aynı hatta yazıları bile takıyorum bende

Geri
Üst Alt