REİS38
Kayıtlı Üye
öncelikle şunu söyle formda beni tanıyanlar bilirler bu an bindiğim 5. leon sırasıyla 2006-2008-2009-2010 ve şimdi kullandığımda yine 2008model bunların sade 2. sırada yer alan imzadaki aracımda amortisörlerden ve iç mekandan gelen seslerden şikayetciydim ve nihayetinde bakımını ve değişmesi geren parçaları değiştikten sonra hiç bir sorun yaşamadım. örnek vermek gerekirse geçen yıl 2011 model focus HB 2.500 km de araç aldım aracı bir bucuk ay sonra tekrar sattım ve leona dönüş yaptım ve hala vaz geçemiyorum.
kısaca her araçta bazı zamanlarda sıkıntılar çıkabilir ama ben çıkan sıkıntıların çözülmediği kronik problemleri olupta aşılamayan bir araç olarak görmüyorum ve tüm dostlara tavsiye ediyorum. tabi sizede 2. el alacaksanız temiz olmak kaydı ile canı gönülden tavsiye ederim.
kısaca her araçta bazı zamanlarda sıkıntılar çıkabilir ama ben çıkan sıkıntıların çözülmediği kronik problemleri olupta aşılamayan bir araç olarak görmüyorum ve tüm dostlara tavsiye ediyorum. tabi sizede 2. el alacaksanız temiz olmak kaydı ile canı gönülden tavsiye ederim.