Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Arkadaşlar naçizane söyleyim dedim, bazı araclarda 10 bin bazı araçlarda 15 binde bir yağ değişimi tavsiye ediliyor. Fakat, İstanbul gibi trafiği yoğun bir şehirde yaşıyorsanız aracınız 10 bin yada 15 bin km yaptığında motor yaklaşık iki katı çalışmış oluyor, 25 km bir yolu sabah ya da akşam saatinde bir, birbuçuk saatte gidiyorsunuz, normalde 25 km yolu 15-20 dakika gibi bir sürede gitmeniz gerekir ve araç 25 km yazar, ama İstanbulda araç 25 km yazarken makina 60-90 dakika arası çalışmış oluyor yani normalden bir saat fazla.
Bununda dikkate alınması gerekir diye düşünüyorum, bir önceki aracımda yağ değişimi 10 bin aralığında olmasına rağmen ben 6-7 bin aralığını kullandım ve hiç bir sıkıntı sorun yaşamadım.....