Umut Girit
Kayıtlı Üye
yay tak olmadı git esp taktır oda olmazsaa git sat arabayı
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
esp şart
ne değiştirdiğin araç sayını sordum nede yeni sürücüsün dedim sana .... kianın yüksekliği , ağırlığı , lastik özelliği ws. leonunla aynımı ???? ister leon olsun ister kia olsun ister vw olsun wiraj içinde fren yaptınmı atar ... hee tabiiki sen bu mesajımıda okuyup başka türlü algılayacaksın orası ayrı sen en iyisi serwise git deki wirajda fren yapınca araba arkadan atıyo de onlar ilgilensin ... nasılsa bu forumda yazılan mesajları başka türlü anlıyosun onlar yardımcı olur sana key:Dostum ben belki 10 dan fazla araba değiştirdim illa sölettirecen yani yeni sürücü değilim ki sen bana nerde nasıl süreceğimi söylüyosun. Allahımın çin malı kiası yapmıyor bunu virajda da leon niye yapıyor benim sıkıntım oydu ama çözüldü herhalde, Yiğit'in dediğini deniyeceğim teşekkürler..
ne değiştirdiğin araç sayını sordum nede yeni sürücüsün dedim sana .... kianın yüksekliği , ağırlığı , lastik özelliği ws. leonunla aynımı ???? ister leon olsun ister kia olsun ister vw olsun wiraj içinde fren yaptınmı atar ... hee tabiiki sen bu mesajımıda okuyup başka türlü algılayacaksın orası ayrı sen en iyisi serwise git deki wirajda fren yapınca araba arkadan atıyo de onlar ilgilensin ... nasılsa bu forumda yazılan mesajları başka türlü anlıyosun onlar yardımcı olur sana key: