Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon project 2012 / 06 gks 78

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkür ederim hepinize yeni almadım 2009 dan beri bende :)

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

jantlar bu hafta kumlanıp eksi rengine dönücek...

yazdan beri Ankarada yol çalışması oldugu için sıkıntı cıkardı o yuzden kaldırdım yoksa dip basıktı..yolların düzelmesini bekliyorum...

maşallah.fotoğrafları paylaşman güzel oldu.siyah leonda beyaz jant nasıl durur merak ediyordum.bence çok güzel olmuş.şimdi bir de beyaz lenso jant nasıl durur onu merak ediyorum :D

allah kaza bela vermesin maşallah. Evet ankara yolları yüzünden bende kararsızım inemiorum 2 3 parmak :(

arac maşallah cok diri duruyor fakat araca baktıgım anda bi an aklıma 61 AR 444 Geldi bence daha değişik bir jant lastik falan takılabilirdi modifiye herkesin yaptıgı değil kendi yaptıgındır yinede allah kaza bela vermesin

arac maşallah cok diri duruyor fakat araca baktıgım anda bi an aklıma 61 AR 444 Geldi bence daha değişik bir jant lastik falan takılabilirdi modifiye herkesin yaptıgı değil kendi yaptıgındır yinede allah kaza bela vermesin
oda en iyisini kullanmıştı ondandır.bende herkeste olan replika vs jantları takmayı sevmıyorum.bu jant 61 ar 444 yokken vardı piyasada sadece onda vardı. şuanda sadece bende var.şimdi yollardakı butun leonlarda aynı jantlar var buluşmalarda dikkat edebilirsin (replika audıler vs) en azından bu jantlarla biriyle pişti olma ihtimalim sıfır..replika taksaydım dedıgın dogruydu herkesın yaptıgını yapmıs olurdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt