knk punto ile leon zaten kıyaslanmazzz... 😀 rocco ile leon arasında nekadar fark varsa leon ile punto arasındada okadar fark var bnce hksızmıyım
yanlız arkadaş konuyu açtı yazdı gitti biz halen daha burda kendi kendimize konuşuyoruz. neyse ney bırakın boşverin ya. belliki hayatı boyunca leonun kapısından geçmemiş bir adam. aç tavuk darı ambarı misali. sirocco almaya parası yeten adam sizce golf gti alamazmı. sirocco ile leon arasında bir dünya model var iken neden bu iki model adam salladı gitti bizhalen daha kendi kendimize konuyu yorumluyoruz baksanıza adamın konusu umrunda bile değil😀
Şemun, TT ve Rocco kıyaslamasında, Rocco çok ezik kalır sanki ya. RCZ'yle kıyaslanabilir, Ama TT karşısında çok ezilir diye düşünüyorum 🙂 Bilmem yanlış mıyım.
Leon için söylemek gerekirse, fiyat/performans bakımından düşünülecek en mantıklı araç. Premium sınıf araçlara binince karşında deri kaplama bir konsol geliyor. Sen 40 milyarlık bir araçtan böyle birşey bekliyorsan zaten bu başlangıçta mantık hatası 🙂 Yol sesini içeriye, vw'den daha fazla alır. İç malzeme kötü diyorsunuz, golf6'ya da bindim fark var ama ahım şahım bir fark yok. Aradaki 15 milyar farka bakınca bırakında olsun o kadar diyorum. Zaten beklediğiniz şeyler olsa leonda diğer araçların fiyatına yükselirdi.
Leon'u, puntoyla kıyaslama durumu olmuş, punto kullandıysanız bu kıyaslamanın gereksiz olduğunu anlarsınız zaten. 32,699 punto 1.4 105 multiair dynamic'e vereceğime 5 milyar daha veririm 1.2 tsi leon alırım. Bu forumda Leon punto kıyaslamasının sonucunda kararsız kalan yada punto alınır diyen olur mu merak ettim. Sonuçta kıyaslama sonucu kestirelemeyen eşya, mal vb. şeyler için yapılır. Sonucu belli olanları kıyaslamak gereksizdir.!
yanlız arkadaş konuyu açtı yazdı gitti biz halen daha burda kendi kendimize konuşuyoruz. neyse ney bırakın boşverin ya. belliki hayatı boyunca leonun kapısından geçmemiş bir adam. aç tavuk darı ambarı misali. sirocco almaya parası yeten adam sizce golf gti alamazmı. sirocco ile leon arasında bir dünya model var iken neden bu iki model adam salladı gitti bizhalen daha kendi kendimize konuyu yorumluyoruz baksanıza adamın konusu umrunda bile değil😀
🙂 demek istediğim anlaşılmadı..scirocco ile leon u karşılaştırıp leon daha iyi (cupra hariç) demek normalse,puntoyla da karşılaştırmak normaldir..punto ile leon un aynı klasmanda bile olmadığı aşikar zaten..
donanım vs bilmiyorum ama performans olarak bravo 1.4 leon tsı dan daha iyi