Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

LEON kaza

arkadaslar hepınız sagolun arka sag havuz sacında egılme var yanı gorunen sadece tampon degl ama onemsız bır sey bagaj kapagını erya hasan abıden rıca ettım degıstırmeden en guzel sekılde yapacak

bu arada aracın yerıne kasko sıfır km ford focus yolladı bayıden cıkıp araba dun bıze geldı 1.6 benzınlı otomatık !! araba 12 lıtre yakıyor manyak mıdır nedır kendını porsche sanıyor

Çok Geçmiş Olsun Hocam Allah Daha Beterinden Saklasın...

çok geçmiş olsun... araban ilk nazarını attı üzerinden... Allah daha beterinden korusun..

çok geçmiş olsun..
tampon da hayırlı olsun.. :)

geçmiş olsun ben bile bu küçücük memlekette hemen hemen her gün badire atlatıyorsam Allah istanbul izmir ankara gibi memleketlerde araba kullananların yardımcısı olsun. şu kamyonet ve minibüslerin üzerime kırmalarına hasta oluyorum

Allah beterinden saklasın

Geri
Üst Alt