TORO_BLANCO
Kayıtlı Üye
geçmiş olsun kardeşim tam bilmiom ama bi ara öyle duymuştum hava yastıgı patlayan araç direkt perte çıkıo biliorum
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş...
Sağol Hocam....Geçmiş olsun
Büyük şansızlık ama yaşıyor olmam büyük şans hocam beterinde beteri varmış...çok geçmiş olsun..şanssızlık olmuş..
Çok Sağol Hocam Geçmiş olsun dilekleri için eğer işin uyanıklığına kaçmazlarsa iş güzarlık yapmazlarsa perte ayrılması gerekiyor net bilgiler gelsin kafam rahatlıcak açıkçası....Çok büyük geçmiş olsun, anlattıklarınıza göre perte çıkıcak gibi gözüküyor ama arkadaşlarında dediği gibi peşlerini bırakmamakta fayda var. Herşeyden önce gerçekten ucuz atlatmışsınız, tekrar çok geçmiş olsun
Amin Hocam Allah hiçkimseye yaşatmasın çünkü o kaza anında anladım dönüşü yok böylesine bir kazanın...geçmiş olsun kardeşim. büyük ihtimalle pert olur araban. Allah tekrarını yaşatmasın
Bende öyle biliyorum hocam tüm hava yastıkları açıldığı için bencede direk perte ayırmaları gerekiyor...geçmiş olsun kardeşim tam bilmiom ama bi ara öyle duymuştum hava yastıgı patlayan araç direkt perte çıkıo biliorum
Açıldı hocam perde hava yastıkları ön kaputunda epey ezilme var araç ters konduğunda altınada bakma şansım oldu yere sürtünmeyle erimiş bölgeler var...çok geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin Allah beterinden hepimizi korusun.. Araca gelince perde hava yastıkları açıldıysa zaten direk pert olur hiç kafana takma
Amin Hocam cümlemizi korusun...çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..
Aynen öyle Hocam Bende öyle düşünüyorum Ailemin sevdiğim insanların dualarıyla yaşıyorum şuan dünde dediğim gibi 10 metre ilerde olsaydı kaza aşşağısı uçurum ve bariyerlere parçalanma ihtimalim vardı beni kurtaran bariyer başlangıcı olması ve sol ön tekerin bariyer başlangıcına vurup kopması eğer vurmasaydı o hızla takla atmaması imkansızdı... Resimleri Upload ettimde siteye yükleyemedim hocam linkleri koydum yüklemeyi bilen arkadaşlar yüklerse daha sağlıklı yorum yapabiliriz... ki şu var o resimlerden sonra araç epey hasar aldı vinç faciasında arabayı tepe üstü yere koymadan tutun sağa sola çarpıp camları patlatana kadar elli tane sorun yaşadın açıklamalarıda araç zaten pert bişey olmaz gibi saçma sapandı... Ekspertiz raporunu çok merak ediyorum bende hatta mümkünse rapor tutulurken orda olmaya çalışacağım... Kesinlikle Hocam kesinlikle ESP olsaydı bu kazayı yapmazdım tabi ESP %100 kaza yapmama yoldan çıkmama garantisi vermiyor ama bu gibi savrulmalara karşı kesinlikle önlem alıyor... çok sağol tekrar hocam güzel dileklerin için...Bertuğ kardeşim büyük geçmiş olsun. şu anda yaşıyor olman bile bir mucize demekki bi yerlerde verilmiş bir sadakan bi yerlerde seni çok seven insanların varmış. bu arada arabanın resimlerinin olduğu linke tıkladım ancak açılmıyor. şu anda afaki yorum yapıyoruz fotorafları tekrar yükleyebilseydin güzel bir yorum yapabilirdik. şanzıman kopuk,6 havayastığınıda açmış,sol teker kopmuş,camlar patlamış,tavan ezik,kapı parçalanmış diyorsan bu araba zaten perttir. ancak parça fiyatlarını düşük gösterip işin çakallığına kaçabilirler ki tavan direkleri ezildi diyorsan o zaman bu araba pert olur. bence sen yeni arabanın siparişini açtır derim. ama bu sefer kesin ve kesin ESPli araba sipariş et derim. ben bu sitede espnin ne kadar önemli oldupunu ,olsada olur olmasada olur değişen bişey yok diyen insanlara karşı çok savundum ama belki senin arabanda da ESP olsaydı belki şu anda araban o hale gelmeyecekti. neyseki sen iyisin canın sağ kardeşim. tekrar büyükgeçmiş olsun.
geçmişolsun arkadaşım allah korumuş seni.
Eyvallah hocam...çok geçmiş olsun
çok büyük geçmiş olsun. allah daha kötülerinden korusun. birden fazla hava yastığı açılan araç pert olur.
Bütün umudum zaten o hocam eğer bu araç perte çıkmayıp tamir edilirse binmem mümkün değil... inşallah perte çıkar...
bilginize
geçmiş olsun kardeşim sigorta aracı pert yapar merak etme
Büyük geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin