Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun cana gelmemişya gerisi mühim değil.. Büyük ihtimalle perte ayırırlar tabi raporun ne zaman tutulduğu da önemli çekiciden düşürülme olayıda kaza raporuna eklenirse perte ayırırlar fakat ondan önce rapor tutulmuş ve % 70 in altında hasar tahmin edilmişse perte ayırmak hiç kimsenin işine gelmez o yüzden çekiciden düşürülme olayının katakulleye getirilmemesine dikkat edin çok geçmiş olsun..
Eyvallah sağol hocam... 10 metre ileride olsaydı kaza bariyerlere girecektim onlarda kesip atardı tek kurtulma şansım bariyer başlangıcı olmasıydı...gEÇMİŞ olsun büyük kaza atlatmıssın cena geleceğine mala gelsin
Amin hocam çok sağol...çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allah yüzünüze bakmış
bencede büyük olasılıkla perte ayrılır
Büyük geçmiş olsun, Allah korumuş,
alakası yoktur belki de ama bizim standart lastikler çok çok kötü , en ufak bişeyde önden kaymaya başlıyo ilk zamanlar çok sıkıntı yaşamıştım...
İsminle hitap etmek istiyorum ama gerçekten ismin betomu..? çok geçmiş olsun sana biey olmaması en sevindirici durum....
1.Aracın fotolarını görmesemde aracın pert....
2.Uyanık ol sigorta şirketlerinin söylemlerini bir bilene sormadan ok deme imza atma...
3.Poliçeni incele yada bir bilene okuttur çünkü aracın yeni ve henüz 8000km onun yerine sıfırını vermek zorundalar...
4.Birde farklı araçda isteyebilirsin mesela farkını verip daha dolusu yada farklı motor seçeneği diye biliyorum emin değilim...
İsminle hitap etmek istiyorum ama gerçekten ismin betomu..? çok geçmiş olsun sana biey olmaması en sevindirici durum....
1.Aracın fotolarını görmesemde aracın pert....
2.Uyanık ol sigorta şirketlerinin söylemlerini bir bilene sormadan ok deme imza atma...
3.Poliçeni incele yada bir bilene okuttur çünkü aracın yeni ve henüz 8000km onun yerine sıfırını vermek zorundalar...
4.Birde farklı araçda isteyebilirsin mesela farkını verip daha dolusu yada farklı motor seçeneği diye biliyorum emin değilim...