İnsallah arthur kardesmdedigim gibi halatta kopukluk var bence .@Çöllü kardeşim de bişey söylesin bakalım .o bu kanularda daha iyidir
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İnsallah arthur kardesmdedigim gibi halatta kopukluk var bence .@Çöllü kardeşim de bişey söylesin bakalım .o bu kanularda daha iyidir
Kardesım bugun sanayıye gıttım
1. adresım tanıdıgın tanıdıgı bır kaportacı oldu Adamın Cevabı= Logonun oldugu panjuru alttan sokmeye calısırız, Olmadı alttan gireriz dedi. Sagol abı tamam abı dedım anında uzaklastım ordan
2. adresim delikanlı cıktı Cevabı= Kardes sen bu arabayı burda kurcalatma servise gotur dedı. Opel Wv vs. olsa kurcalardımda smdı bunu kurcalamıyım cunku sırayla bıseylerı sokup bakmak gerekıyo belkı 1 saatte belkide 5 saat surer dedi. Sen en ıyısı bunu servısıne gotur dedı. Bende eywallah saol dedım cıktım.
Daha once kaputu acılmayan olmamıs sanırım nekadar gıcık bır arızadır ya.Sılecek suyu bıle koyamıyorum. Kendı kendıne nasıl arızalanır bu mekanık aksam anlayamıyorum.
Kaput Kolu yavasca geri gidiyor. S Logo Panjurunun ordan sesı dınlıyorum, Tel sesi geliyor ama kaput yukarı dogru atmıyor. Ama kola dıkkat ettım eskisi gibi sert degıl yumusak ve gerıye dogru fazla cekılebılıyor.