ilker_ismail
Kayıtlı Üye
biraz knka bide oz advan gibi jantları beyenyrm hep onlarda çok pahalı replikasını buluyosun advann bijon aralığıu uymuyo kafam çok karışıkyada sen zor beğeniosun kardeşim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
biraz knka bide oz advan gibi jantları beyenyrm hep onlarda çok pahalı replikasını buluyosun advann bijon aralığıu uymuyo kafam çok karışıkyada sen zor beğeniosun kardeşim
biraz knka bide oz advan gibi jantları beyenyrm hep onlarda çok pahalı replikasını buluyosun advann bijon aralığıu uymuyo kafam çok karışık
çok yoruyo vallajant işi çok zor ya
bilmiyorum knka inş yakışır yağrın gidiyrm bakıcam son defa kafama yatarsa alıcam yatmazsa dönerm geriyakışır
2 yakışmaz oldu nerden bakabilirimkardeşim o jantlar leona kesınlıkle yakışmaz emın ol arkadaşımda s5 jantı var replıka lastıklerıyle beraber ıstersen bır bak...
knka aslında oz da oz diyorum ama oz larda 2.500 lira can mı dayanır okuyom ben ya öğrenci adamm etmne budum ne oz alayımgüzel bi oz yakışır bence oz a odaklan veya yapıcak bişi yok bbs en olmadı cupra jantı bul
çok yoruyo valla
bilmiyorum knka inş yakışır yağrın gidiyrm bakıcam son defa kafama yatarsa alıcam yatmazsa dönerm geri
2 yakışmaz oldu nerden bakabilirim
knka aslında oz da oz diyorum ama oz larda 2.500 lira can mı dayanır okuyom ben ya öğrenci adamm etmne budum ne oz alayım