Bakın basıma ne geldi 2015 fr sahibiyim bahsi gecen ozellikleri gittim açtırayim dedim bu işlemler yapıldı bir sorun oldu arıza lambası yandı sonduremidi lastik basınç hatası verdi ugrasti olmadı adam beni yetkili servise yönlendirdi ve çıkacak masrafı bana fatura edin dedi gittim x servise yetkili servis burası sistemde sorun var dediler ve bir hafta sonraya randevu verdiler cok ince bir Ayrıntı garantiyi bozmuyor ibaresi külliyen yalan bana yetkili servis kesinlikle sorun olur dedi randevu aldığım gun gittim ABS beyninde hata arıza olursa 3500 tl cikar dediler şükür çıkmadı tanıdık vasıtası ile yani gizli ozellikleri açan kişinin tanıdığı Kışı bu isi hatır ile yaptı benim garantim bozulmadı lakin 170 -190 tl arası masrafı bu özelliği açan şahsa fatura ettiler sadece bilgi Amaçlı bu olayı paylaşayım dedim madem garanti Dişi kalmıyor neden o zaman servis bunları aktif etmiyor yada benim masrafı neden garantiye sokmadı şahsa fatura etti bunun cevabını garantiyi bozmuyor diyen kardesim bi zahmet açıkla lutfen