Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1500-2000 devır aralıgında kullanırsan daha az yaktırısın dostum
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
bende opetten alıyorum ozamn benımkı cokta az yakmıyormus normalmıs ama ben bundan once170-180 km gıdebıldıgım ıcın bana ıyı gelmıstı sız kac devırde kullanıyosunuz ve kullandıgınız mesafede onemlı
Ayni motor nasil yapiyosunuz diyicem bana simdi batumdan depoyu 150 ye fulluyoorum diyiceksinizarkadaşlar ben tiguan ile 150 tl lik benzin ile 1000 (bin) km yapıyorum.....isteyen herkese ispatlarım hemde burada ispatlarım herkesi de ikna ederim....
Burak klima açınca nasıl oluyor yakıt tüketimi ve aracın gidişi? Çok güçten çalıyor mu klima? Malum havalar sıcak burda, ondan soruyorum.
Kardeşim 100 tl / 250 km = 0.40 krş. Aracın km de 40 krş yakmış oluyor. Değerler güzel Tsi motora göre.
Ben lpg de 50 tl ile 250 km yapıyorum. Tabi 1.6 motor sizinkiler gibi adamı koltuğa yapıştıramıyor
çok iyi değer habil..lt si ne kadar lpg nin? ben 30 lt ile 290 km civar gidiyorum .lt si de 2.60.. 18 jant ve orta susturucu iptali var.