Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ağırlığa duyarlı sistem olması demek ayar yapılamaz anlamına gelmiyor.Bu araçlarda ağırlığa duyarlı led sistem yok mu?
(Leon)
Amortisor ile ilgili işlemlerden sonra doğalAğırlığa duyarlı sistem olması demek ayar yapılamaz anlamına gelmiyor.
Mesela far standart ayarı düşük ise o ayara göre inip ya da kalkıyor far.
Benim farlar standart yere yakın bakıyordu aracı basınca iyice göstermez oldu
Ayarladılar serviste.
4.5 cm ön aşağıda olunca haliyle far da o seviye de aşağı iniyor o da metre mesafesine vurduğunda baya sorun oluyoAmortisor ile ilgili işlemlerden sonra doğal
4.5 cm ön aşağıda olunca haliyle far da o seviye de aşağı iniyor o da metre mesafesine vurduğunda baya sorun oluyo
Randevuya gerek yok bi selam vermeye uğradım diyin o sırada 5 dk lık işi var. Kendiniz de yaparsınız ama bilgisayarlı ayar olmazsa sorun oluşturur..3.5 yay takınca benim de biraz aşağıda kaldı. Sensörde sıkıntı yok ama dediğiniz gibi araç aşağı oturunca ister istemez farı aşağıda tutuyor. Bizim yapabileceğimiz bir işlem var mı acaba ? Servis için randevu falan uğraşmayalım şimdi.
aynen hocam bende yaptımıştım zaten. bilgisayardan bi anahtar yardımıyla iki dakkada ayarı çektik. ama bu araçların güzel bi özelliği var ağırlığa göre far kendini aracın yerden yüksekliğine göre adapte ediyor tabi far ayarı bundan farklıKonu eski ama hortlasın. Led farda mercek yok ki.. bugün ben de ayarlattım serviste. Kaldı ki mercek olsa dahi merceğe zararı yok
araca yay yada coilover taktıysanız far yükseklik ayar sensörü kırılmış olabilir. ben coilover taktığımda kırılmıştı. arka sol lastiğin ordan kontrol edin kırılmışmı diyeBu arada arabayı çalıstırınca farlar aşagı yukarı yapıp kendini adapte ediyo yani sanırım far yükseklik ayarı motorunda falan bi sıkıntı yok
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi