Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Aracı aldığında kaça kaçtı. Yani ben 4 aydır kullanıyorum ama lastik basınçlarına bakmadım hiç. Değiştirmem gerekir mi yoksa fabrika verileri normalmidir?
fabrika verisi diye birşey yok arabalar yatıyor diye fazla hava basıyorlar 41 falandır seninde belki şu anda ben o yüzden bir lastigimi taş yardı 2 günde bir lastigim şisiriyorum sürüşüne uygun ölçüleri kendinde hissedersin en uygununu sana tavsiyem 32/30 kullan şimdilik yazında 34/32 en ideal
Aynen insanı başına gelince anlıyor benimde çok sertti ilk aldıgımda dedim 17 ilk defa kullanıyorum ince yanak ondandır dedim sonra lastigin birini kaybedip basınç görünce ders olduBana biraz sert geldi zaten lastikler. Geçen o meşhur türkiyem kasislerinden hızlı geçmek zorunda kaldım. Çok etkiledi arabaya acıdım ya kesin 41 dir benimkiler baktıracam yarın açık olursa sanayi.
Aynen insanı başına gelince anlıyor benimde çok sertti ilk aldıgımda dedim 17 ilk defa kullanıyorum ince yanak ondandır dedim sonra lastigin birini kaybedip basınç görünce ders oldu