Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon FR Egzoz ucu..

Harbiden çok iyi olmuş güle güle kullan kazasız belasız bende şuan o evredeyim egsoz yaptıracağım ama kaç çıkış yaptırsam karar veremedim

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_4806.JPG IMG_4806.JPG Valla bendekinden sadece duman çıkıyor:) orjinal susturucudan bağlantı aldık..
Egzoz işi muamma ses istiyorsan eğer komple bir sistem yaptırıp katalizör çıkışından (catback) yaptırıp düz boru sona da iki spor susturucu üstüne çıkış.. ama görüntü diyorsan ben bunu seçtim..

Ekli dosyayı görüntüle 14767 Ekli dosyayı görüntüle 14767 Valla bendekinden sadece duman çıkıyor:) orjinal susturucudan bağlantı aldık..
Egzoz işi muamma ses istiyorsan eğer komple bir sistem yaptırıp katalizör çıkışından (catback) yaptırıp düz boru sona da iki spor susturucu üstüne çıkış.. ama görüntü diyorsan ben bunu seçtim..
Abi konuyla alakasız olucak ama arka tamponun mat olan kısmını naptın kaplamamı boyamı? Birde Detay verebilir misin malzeme türü fiyat vs.

Orjinali mat olan kısım demek istedim abicim yanlış anladın :)
[doublepost=1491766110,1491766074][/doublepost]Boya kodu markası falan var mı abi

Hayır ben de diyorum ki orda mat olan kısım yok. O mat dediğin yerler yukardaki yerler onlar da mat değil piyano black.
Fotoğraf da mat olarak görme sebebin kirli olması kardeşim. :) Yani boyattım :)
[doublepost=1491766218,1491766161][/doublepost]
[doublepost=1491766110,1491766074][/doublepost]Boya kodu markası falan var mı abi
Yok kanka.. piyano black siyah diye geçiyor işte :)

Yapilan işlem ve verilen bilğiler tatminkar bende yaptıram son susturucan çıkış aldırıp yaptırcam. 4 çıkış olmayacak ama benim egzozlar.Son susturucudan sağ taraftan çıkış alınacak , sol taraf 'ta ise tek çıkış aşağıya verilecek öbür çıkış a egzoz ucu bağlanacak, takılacak uçlar çift çıkış değil de geniş yayvan ağız taktircam, güzel duracağına da inanıyorum

a11e941d52b4820f5360d2543b658cf6.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orjinal susturucan çıkış alırsanız (ben öyle yapmıştım ama susturucuyu bozmaktan başka işe yaramadı) sonra pişman olup Roccoların taktığı T egzoz sağ sol kendinden çıkışlı bi susturucu aldım ona bağlattım.
İki tarafı da daha aktif kullanıyorsunuz böylece hem araç rahatlıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 14732 selamlar arkadaşlar.
Altta fotoğrafı olan egzoz uçları 90 mm sanırım bunlar..
Nerde yaptırabilirim? Maslak da görüştüm orjinal susturucu değişmesi gerektiği ve 4 çıkış için susturucu dahil 900 tl fiyat verdiler..
Sadece görüntü için bu :) bana çok geldi. Var mı acaba daha uygun yapacak bir yer? Ya da başka fikri olan.. teşekkürler.

Abi senin arabadaki egzozlarda çok iyi duruyor. Bence boşa masrafa girme derim.

Orjinal susturucan çıkış alırsanız (ben öyle yapmıştım ama susturucuyu bozmaktan başka işe yaramadı) sonra pişman olup Roccoların taktığı T egzoz sağ sol kendinden çıkışlı bi susturucu aldım ona bağlattım.
İki tarafı da daha aktif kullanıyorsunuz böylece hem araç rahatlıyor.
Son susturucuyu alıp çatal la çift çıkış yaptırdınız sanırım, dediğize katılıyorum, susturucuyu deldirmek biraz sıkıntılı, sadece son susturucu alınıp çatal la çift çıkış yaptırmak daha mantıklı

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt