Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Güzel kalitelidir ama iyi ses alamazsın sese çok önem vermiyorlar bilgin olsun
en sevdigim yanıda odur sürtmemesi için çaba harcamak )yayda kesin fikrim eibach 5 cm 3.5 la fazla inmior şahsen gördüm ben tatmin edici degil pekte.yay konusu tekrar gözden geçir bence 5 likle baya bir basıyor konfor kaybın olur ve araca çok dikkat etmen gerek sürtmemesi için
Hava filtresi olarak BMC , blow off yerine dump valve takın derim forge marka
Kutu içi hiçbir markadan ses alamazsın açık hava filtresi lazım sağlam ses için pıpercross,simota,greddypeki önerebilecegin marka var mı kutu içi olacak ses baya saglam olsun bnim için önemli olan bu?
BMC Ferrari 'nin hava filtrelerini üreten İtalyan malı bir firma. Hava filtresi konusunda güvenebileceğim firmaların başında gelirkey:blow off dump valve bunların içine girdinmi çıkamicam net bir fikir oluşmuor ondan dolayı filtreyle yetinecem bmc filtre yeni duydum ben ne kadar güvenilir bu tartışılabilir
FR 'ın yayları style dan farklıFR 'ın yayları style'dan farklı değilmi? yoksa aynı mı?