Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon FR 150 ACT - 1500 Km yi geçtim.Tavsiyeler.?

Aynen ben dizel kullanıyorum benzin olsaydı motül 5w30 kullanırdım kesin
Motulü bir arkadaşım da kullanıyor GOLF de inanılmaz memnunum diyor ama piyasada bulamıyor bir türlü hepsiburada.com dan felan alıyor..

Bakalım hafta sonu karar vericem.akabinde pazartesi salı servise gidicem..

Yağı yenilemek güzel olur ama şart değildir. Sıkıntı çıkarmaz
Zaten şart olup olmaması değil periyodik yağ değişimine daha önceki aracımda da uymuyordum erken değiştiriyordum şimdide öle devam edicem.ilk 1500 de devir çevirmedim 3000 rpm in üstüne 1 kere çıkmıştır oda 3500 dür..120 km ye hiç varmadım daha..İlk yağı bu şekilde kullandım ilk servis yağı ve filtresi kalsın istemiyorum üstünde benim seçtiğim yağla yürüsün istiyorum..Ok servis kullanıyor tabiki de işte benimkisi kıllık :) işin türkçesi bu açıkçası : ))

Motulü bir arkadaşım da kullanıyor GOLF de inanılmaz memnunum diyor ama piyasada bulamıyor bir türlü hepsiburada.com dan felan alıyor..

Bakalım hafta sonu karar vericem.akabinde pazartesi salı servise gidicem..

Zaten şart olup olmaması değil periyodik yağ değişimine daha önceki aracımda da uymuyordum erken değiştiriyordum şimdide öle devam edicem.ilk 1500 de devir çevirmedim 3000 rpm in üstüne 1 kere çıkmıştır oda 3500 dür..120 km ye hiç varmadım daha..İlk yağı bu şekilde kullandım ilk servis yağı ve filtresi kalsın istemiyorum üstünde benim seçtiğim yağla yürüsün istiyorum..Ok servis kullanıyor tabiki de işte benimkisi kıllık :) işin türkçesi bu açıkçası : ))
Motül pahalı olduğu için fazla satan bulamazsın istanbulda satan vardır mutlaka ben gebze de bayisinden almıştım daha önce 306gt için

Geri
Üst Alt