Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon FR 150 ACT - 1500 Km yi geçtim.Tavsiyeler.?

Joke-R

Kayıtlı Üye
Selamlar..
Max'imum 3000 rpm ve Max 120 Km süratle : ))) en nihayetinde 1600 Km lere geldim.
Bu hafta daha önceki tavsiyeler ile yağ ve yağ filtresi değişimi yaptırıcam.

Ama bana tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz gerekiyor, Leon'um için hangi yağı kullanmalıyım ? Sizler neler düşünüyorsunuz ?
Komple yağ değişimi yaptırıcam o yüzden bundan sonra devam edeceğim bir seçim yapmam lazım..?

Önerileriniz değerli :)

Bilmeyenler için aracım Leon FR 150 ACT Manuel...

valla sıfır araba nice km diyelim periyodik bakım yeterlidir

Mobil1 ESP FORMULA 5W30
CASTROL EDGE 5W30

Bu iki yağın adı çok geçiyor nette ?
[doublepost=1485240230,1485240106][/doublepost]
valla sıfır araba nice km diyelim periyodik bakım yeterlidir

Eyvallah :) Saolasın dostum..
Ama kafama taktım 1500 km de o yağı ve filtreyi değiştiricem o yüzden haldır haldır araştırıyorum şuan..Sonra zaten 5000 km de bir düşünüyorum..

Evet nette Mobil1 ESP FORMULA 5W30 ve CASTROL EDGE 5W30 Bu iki yağın adı çok geçiyor kullanan varmı ? Tavsiye edebilecek.. Birde 5W30 mu 5W40 mı ?

Selamlar..
Max'imum 3000 rpm ve Max 120 Km süratle : ))) en nihayetinde 1600 Km lere geldim.

Ama bana tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz gerekiyor, Leon'um için hangi yağı kullanmalıyım ? Sizler neler düşünüyorsunuz ?
Komple yağ değişimi yaptırıcam o yüzden bundan sonra devam edeceğim bir seçim yapmam lazım..?

Ben uzun süredir mobil 1 esp kullanıyorum çok memnunum

Selamlar..

Allah kaza bela vermesin kardeşim...
sıfır araçlarda rodaj denilen süreç yapılıp piyasaya sürülüyor diye biliyorum yani aracı sen keyfine göre kullan..
yağ konusuna gelince kaputunda tavsiye edilen marka ve modeli yazması gerek oradan yola çık derim...

:) Eyvallah üstad...Bu ESP nin baya bir testi yapılmış..Senin araç sanırım dizel dimi ? Yani mobil 1 ESP nin dizele yönelik olduğunu düşünmelimiyim düşünmemelimiyim :)
Aynen ben dizel kullanıyorum benzin olsaydı motül 5w30 kullanırdım kesin

Yağı yenilemek güzel olur ama şart değildir. Sıkıntı çıkarmaz

Geri
Üst Alt