SNL08
Kayıtlı Üye
konu pislendi beyler dağılalım puhahapuhaha
aynen memurlar gelmeden topuklıyalım beyler valla bu mevzuyuda ergenekona dahıl ederler extra hp den muebbet yerız kıvanc yuzunden
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
konu pislendi beyler dağılalım puhahapuhaha
benım leona koydugum 108 oktanla aracım 6 hp kazancaksa yaşadık valla 8valf motorun hızlanma sorunu bıttı demektır
senın leonda pek bısı farketcegını sanmıyorum
benım leona koydugum 108 oktanla aracım 6 hp kazancaksa yaşadık valla 8valf motorun hızlanma sorunu bıttı demektır
senın leonda pek bısı farketcegını sanmıyorum
sız gokhan la senol olarak bır araca bının zaten ıkı beygır kazanıyor dırek
Mehmet abi 108 veya 114 oktan yakıt koyuyorlar.Bunlar karışım değil direk yarış yakıtı.Yakıt kaliteli olduğu için yakıt-hava karışımını ve basınçları ona göre değişiyor.Ben bu bahsi geçen 335in neler yapabildiğini gördüm o yüzden yakıt belki 7-8 boydan fazla farkettirebilir
ulukan fark olur ama olusan fark 5 boy olur baskada fark yaratmaz
ulukan fark olur ama olusan fark 5 boy olur baskada fark yaratmaz
Mehmet abı olay yarıs yakıtı ıle arabanın ayarlanmıs en ıyı maple yurutulmesı zaten burda.Adam 9psı basınc bastıgını normalde 16psılarda yurudugunu yazıyor kendı konusunda.