Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bilmece gibi yazıyorsunuz..
toluen gugıl da baktım..en hoşuma gideni yazıyorum
Hippürik asit olarakda adlandırılır. Sürekli bitkisel olarak beslenen insanların idrarlarında yüksek dozda rastlanması ilginç bir veridir.
yani beleş..puhaha
yaw Varol abi güldürdün beni gece gece....
abi hislerime tercüman oldun ya bende merak ediyorum anlatılanları yani bu saatten sonra daha ingilizceyi çözemeden tuningce mi öğreneyim...
Cupranın aslında onceden tek eksıgı debrıyajdı motorla alakalı b sıkıntısı yoktu.Debrıyajla sımdı daha ıyı yurudugu kesın ama 335 ın surdakı halınden daha ıyı olcagı kesın daha ıyı yakıtla
can yakıtı degıstırsede arada kı farkı kapatıp 3 boyda acacak kadar bır fark yaratmayacak yanı bu yakıtı buyucu olarak gormemek lazım
benım anlam veremedıgım --Her turlu cupra gelebılır--- derken ne demek ıstıyor cupracı arkadaslarla bır alıp veremedıgı mı var her ıkı aracta cok guzell
Can'ın bu konulardaki bilgisi çok güzel..o bilgi olamadığı için google bakmak durumunda kaldım vikipedi..4-5 çeşit anlatım vardı..bende neşeli diye bunu yazdım..
bu arada Can'a sorayım..toulen ile ilgili..merakımdan soruyorum..alıp kullanmak için değil bilgi sahibi olmak için..
toulen nerde bulunur litresi kaç paradı..ve hangi araçlar kullanabilir..ve bu yakıt sadece 100-200-400 kapışmalarında mı kullanılır..yoksa..uzun yolda da aynı performansı verit mi..? kullanıldığı araçta
şu olgarın benzın koyduktan sonra denemesını cok merak la beklıyorumya.