dun aracı doğus maslak a goturdum kontrol ettıler bişey yok dediler hatta rahatlamam için muadil bi araç (golf) getirdiler kullandım baktım ki onun debriyaj çok normal benimkiyle alakasız. çok ısrar ettim hatta tartıştım mahkemeyle tehtid ettim bi sonuca varamadım araca işlem yapamayız dediler. bende ilerde bir sorun olur mahkemeye veririm diye servis belgesini isteyip i gideyim dedim. belgeyi çıkardılar sonra aracı götürdüler nereye dedim, aracı bilgisayardan çıktı almadan çıkaramayız dediler uzaktan baktım kaputu açtılar aracı çalıştırdılar bilgisayar için bu gereklimidir?, sonra geldi arac içerideyim biz konusurken vinç e yuklemişler aracı havada gordum sonra indirdiler ne yapıyorsunuz dediğimde rutin kontroller dediler şimdi adamlarla gırtlak gırtlaga gırecek duruma gelmişken bana iyilik yapıp neden aracı kontrol etsinler ki diye dusunuyorum aracıma bişey yapmıs olabilirlermi acaba, bu gün sanki vites hafif takılıyor?
bu arada performans sıkıntısı shell le çozdum şimdi gayet iyi
Siz sıkıştırınca telaşlanıp daha düzgün bir şekilde kontrol etmişlerdir zannımca... aracınızı bozmak onlara bir şey kazandırmaz değil mi... Aracınızı kavramaya anlamaya incelemeye çalışmanız çok doğal ama bu kadar kaygı sizi aracınızdan soğutur