kaanoksuz
Kayıtlı Üye
OTO2000 Volkswagen Grubu Orjinal ve Çıkma Yedek Parça Satış Marketi
özel servislerde ucuza temin edebilirsin
özel servislerde ucuza temin edebilirsin
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Birtane anahtar takımı aldım kilidi soktum iç döşemenın kumaş olan bülümünden cıkardım ve wd40 ile iyice yıkadım hertarafına sıktım iyice temizledim kuruladım taktım sorun otadan kalktı gayet güzel oldu
sorun kronik anlaşılan bu sene kış aylarında aynı problemi tekrarlardı, bu sefer kontak spreyi çare oldu ama benim aklıma kirleniyo içi iyice ben de sökmeyi planlıyorum elimden gelir aslında ama bi tarif alsam sizden fena olmaz, nasıl çıkardınız döşemeyi? döşemeden sonra kilidi oradan sökmek sıkıntılı mı peki? sökersem benzinle yıkamak daha mantıklı olur bence.
Hocam şu işi daha detaylı bi tarif edebilir misiniz zahmet olmazsa, ona göre bi denemeyi düşünüyorum.Kumaş kablı olan kısım klipsli kapı acma kolunu sökuyorsun sonra kenarından ufak ufak kastırarak kılıpsleri kurtarıyorsun ama kilidi sökmek için özel anahtarlazım tork değil vidalar bende tork sanmıstım ilk bas ama degıl o sorun sadece