Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon a Rcd 510 takicak arkadaslara rehber ve ornek resimler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabaya güzel bir hava katıyor ekran olması,Cenk inde dediği gibi Bosch takılan araca göre (Seat,yada VW) logo ile açılıyor,Blapunkt alırsanız neye takarsanız takın vW logosu ile açılıyor..

Güle güle kullan.

tesekkurler gokhan abicim

Merhaba Ben de fiyat öğrenebilir miyim ? ayrıca orijinal sensörlerde araç şekli de çıkıyor mu ?
teşekkürler

evet aracinizda orjinal park sensoru varsa cikiyor gorsellik fiyat piyasada 500 ile 1000 tl arasinda var sahibindene bakarsaniz fakat tanidik bir yerden almak isterseniz aldigim yeri ozelden verebilirim.

hayırlı olsun güzel olmuş bende bundan dusunuyorum goruntu mukemmel :)

Cenk kaskoya isletirken fatura filan istemiyorlar mi?

yok abi benden istemediler fakat ailemin 30 40 yildir calistigi bir firma belki ondan da olabilir :) actim soyledim ne kadar dediler dedim 2.500 tl lik bir cihaz adi sani su dedim eve yeni police geldi sonra kolay oldu yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt