ilkerbilim
Kayıtlı Üye
Eğer farları tahmin ettiğim gibiyse atsınlar çöpe.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
leon un bir stili var...yuvarlak hatlar,gizli arka kapı kolları vs eğer yeni konseptini A3 tarzında çıkarırsa(resimlerden A3 bariz benzerlik var) araç özelliğini yitirir ve seat sevenlerine Toledo daki hayal kırıklığını yaşatır. Ne zaman çıkacağına gelince AUTO WEEK dergisi 2013 mart cenevre oto fuarından sergilendikten sonra piyasaya girer diyor,umuyorum ki güzel bir kasa gelir ama bilinen bir şey varsa SEAT kasa değişimleri çok sert değiştirmekte.
Kullandığım arabanın Leon olmasından dolayı değil bu söyleyeceklerim öncelikle bunu belirtmek isterim .Fakat şöyle bir durum var hem tasarımı olsun hem iç hacmi hemde performans bakımından şuana kadar kullandığım en güzel araç diyebilirim. vee biraz iddaalı olcak biliyorum ama bn önümüzdeki 5 yıl en az , bu kasayı unutturacak bir yeni modelin çıkacağına ihtimal vermiyorum. sygılar
böyle fotoğrfalarda var yeni leonla ilgli acaba hangisi olcak veya bir başkası
seat-leon-2012-Vize | F1sports
AVTOMOBILIZEM.com - 2011 Seat Leon III.
AVTOMOBILIZEM.com - 2011 Seat Leon III.
Seat Leon III (2012) | UYX MOTOR
Seat Leon 2012 : La griffe Donckerwolke
2012 SEAT León III
2012 SEAT León III
2012 SEAT León III
2012 SEAT León III