Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şu eski arabalarda kapı kilidinin bulunduğu yerde yanıp sönen kırmızı ışıktanmı bahseyorsunuz?eğer oysa bizim 2006 reference da da vardı o ışık ve bildiğim kadarıyla alarm yoktu reference larda...Kanımca her leon da olduğuna göre immobilizer ışığı olabilir o!...tabi o ışıktan bahsediyorsanız....
patron yaa, bizim arabalarda alarm var mı? şu kapıdaki ışık aracı kitleyice yanıp sönüyor ama ben alarm yok diye biliyorum. nedir o ışığın espirisi biliyor musun?
rcd510 uyarmı acaba bu araca ankarada seat atada uymicağı söylendi ama nekdr doğru bilemiyorum... eğer uyarsa çok çok güzel olur leon alma konusundaki tereddütlerim biraz daha azalır
Muhtemelen cupradada rcd310 teyp olur genel olarak yapıyorlar..
2010 modellerinde opsiyon olarak SEAT Medya Sistemi + Bluetooth + Dot Matrix Bilgi Ekranı + 2 Hoparlör alınabiliyor 2.103 TL ye. Ama 2011 opsiyonlarında nedense bu yer almıyor... :S Bu yüzden seatın sitesini incelediğim kadarıyla 2011 modelde sipariş veremiyorsun ama yinede konuşmak gerek bayilerle getirtebilirler. Ama ben yerinde olsam 2 ay bekleme süresi oluyor bunun bu süreyi hem beklemem hemde gider RNS 510 alırdım dışarıdan 2.000 TL ye sıfır onu takardım.
Bu arada daha fazla forumda yardımlaşmak adına sizleri üyelerimiz kısmında tanıyabilirmiyiz.