tam12den
Kayıtlı Üye
sizin araba kaç binde ?Ben şuan 2018 1.4 DSG FR ACT 200 TL ile 580 km gidiyorum(istanbul şehir içi)
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sizin araba kaç binde ?Ben şuan 2018 1.4 DSG FR ACT 200 TL ile 580 km gidiyorum(istanbul şehir içi)
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim arabada da eco da 2 silindir yazısını çıktığını görmedimHocam bende eco yazısı yazıyor ama iki silindir modu yazmıyor neden olabilir kapatılmış olabilir mi gizli özellikle araçta yazılım varmış aldığımda
Anladım hocam bide bakımdan sonra deniycem ortalama 8-9l arası gidiyor eco motora göre çok gibi İstanbul’dayım ama diğer üyelerdende görüyorum max 7.5l diyorlarbenim arabada da eco da 2 silindir yazısını çıktığını görmedim
bakımdan sonra ibiza vardı bende önceden 1.5-2 litre artmıştı yakıt ve geçende de facebook ta leon grubundan biri yazmıştı bakımdan sonra yakıt arttı diye bazı artabiliyorda yakıtAnladım hocam bide bakımdan sonra deniycem ortalama 8-9l arası gidiyor eco motora göre çok gibi İstanbul’dayım ama diğer üyelerdende görüyorum max 7.5l diyorlar