Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
geçenlerde mercedes 250nin kaputunu açtık, hava filtresinin girişi mümkün olduğunca doğrusal şekilde direk öndeki mazgala ulaşıyor, sadece kutu içi bile son derece iyi sonuç verecek biçimde dizayn edilmiş süper. bizimkinde kutunun yanından eğimli bir hat çıkıyor dirsekle başka bir kutuya bağlanıyor oda ufacık deliklerle öndeki mazgala ulaşıyor, resmen hava sürtünmesi artsın basınçtan dolayı sürtünen hava ısınsın ve basınç kaybı yaratıp yeterli havayı çekemesin istenmiş nerdeyse bu nasıl mantık inanılır gibi değil. ben BMC kutu içi koydum kapağı açtım sürekli motorun sıcağını çektiği halde kapalı halinden çok daha iyi performans gösteriyor. hani utanmasam kaputu yarıp snorkel yapacam direk filtre kutusunun arkasını kesip geniş radüslerle çevirerekdışarıdan aldıracam daaa, elaleme ciklet olmayalım diye dokunmuyorum puhaha