Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Nasıl gecemediniz uzun yolda bu değer az bile
Abi benim rekorun bir depoyla 1345 km geçen sene yaptım gebze balikersir izmir çeşme alaçatı bursa izmir arası bir hafta dolaştım
hocam sen otoyolda 95km hızda cruise control'e al pamuk gibi oluyor araç biraz yavaş gidiyorsun ama katlanılıyor.
geç olsun da güç olmasın
korkulacak bişi yok...kafanız rahat olsun....ben tşk ederim rabbim kazalardan belalardan korusun inş..Bu konu ölmez . Rodajı artık kafadan çıkarıyorum, zaten çok hırçın araç kullanan biri değilim. Yakıt olarak shell ve bp tercih ediyorum. Bp de doğuşun %3 indirim kapmanyasını kullanıyorum. Yorum için teşekkürler @kirlisakal
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dedektör dediğiniz nasıl bişey ? açıklarsanız çok güzel olur127 de zaten ceza yok 120 azami hızın % 10 üzerine çıkılabiliyor, ona da sollama için izin verilmiş. Geçen yaz ben de eski arabayla 160-170 geldim Antalyadan, yol radar doluydu ama bende dedektör olduğu için radar sinyalini alınca 120'ye düşerek girmedim hiç radara ,işi şansa bırakmadım yani