Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bugüne kadar alınan mazot (lt) | 1,721.92 |
Bugüne kadar ödenen miktar (TL) | 6,471.28 |
Ortalama mazot fiyatı (TL/lt) | 3.76 |
Ortalama yakıt tüketimi (lt/100km) | 6.6 |
Ortalama tüketim tutarı (Krş/km) | 24.8 |
Düşene bide sen vur kanka vur Kayadibinde zaten cok sinirim bozuldu aracı test için cıkartmadan önce sıfırladılar km yi 30 km boyunca test yaptık hic trafige girmeden sürekli dip gaz sürdü adam arabayı sonunda 7.5 yaktı ben trafikte düşük devirlerdeki titremeleri anlatıyorum onu görebileceği bir yolada girmedik sonra bilgisayara bagladık arabanın bişeyi yok işte bak 7.5 yakıyor dedi bende okuldan sıfırlayıp eve kadar 10 km mesafede gaza azıcık dokunup 5 yaktırdım bu arabaya dedim ama neye yarar kaldı elimde 8.4 ler 8.7 ler cok sinirleniyorum bazen
arkadaşlar 18/05/2012 de sıfır aldım aracımı,1.6 tdı dsg..Aracı teslim alırken rodaj varmı dıye ozellikle sordum ancak rodaj yoktur fakat 3-5 bin km bindikten sonra yağ sevisyesi kontrolu yaptırınız uyarsı aldım.Suan yakıt tüketimi 7,5 civarı seyrediyor..Yorumları okudugumda bellı bır sure daha boyle devam edecege benzıyor...Servisi dinleyip yağ seviyesi eksilmişsemi mudahale etmek gerek yoksa bilindik uygulamayı yapıp 2000-2500 km aralığında yağ değişimi mi yapmak daha ıyı olur..değişmi yaparsam yakıta etkısı olacakmı??
arkadaşlar 18/05/2012 de sıfır aldım aracımı,1.6 tdı dsg..Aracı teslim alırken rodaj varmı dıye ozellikle sordum ancak rodaj yoktur fakat 3-5 bin km bindikten sonra yağ sevisyesi kontrolu yaptırınız uyarsı aldım.Suan yakıt tüketimi 7,5 civarı seyrediyor..Yorumları okudugumda bellı bır sure daha boyle devam edecege benzıyor...Servisi dinleyip yağ seviyesi eksilmişsemi mudahale etmek gerek yoksa bilindik uygulamayı yapıp 2000-2500 km aralığında yağ değişimi mi yapmak daha ıyı olur..değişmi yaparsam yakıta etkısı olacakmı??