Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tüp yoksa 33 gerçekten fazla fakat içinin rahat etmesi açısından 31 31.5 verip alabilirsin...bundan 1 yıl once bende konu açtım araç aradığımı söledim bütcemi söledim 33 e kadar bütcem vardı 2009 a kadar araç arıyordum makyajsız kasa beyaz..banada o fiyata beyaz bulamazsın diyen bir sürü kişi oldu, çok ararsın işin zor diyenler oldu..Araç beyaz en buyuk avantajın o makyajsız kasada ayrıca makyajlıya görede birçok avantajı var..tsi değil diyen arkadaşın benzin fiyatından haberi yok galiba Sen bunları takma gönlün ne isterse onu yap yetkili serviste ekspertiz yaptır fiyatta indirim yaptır ve al aracıAcıkcası 1000tl fzla olsun temız olsun mantıgyla hareket edersem 31.000 son mantıklı mıdır? Yani smdi nette arac bakıcam adam gel bak dıyecek gıdecem arac ıstegım gıbı cıkmayacak verecegım yol parası, yeme ıcme vs.. ile aynı fiyata gelecek.
hocam teyp dediğin en kralı bin tl xenon 150 tl bunlar montajlı fiyatları yay desen markası önemli hadi 500 de ona yaz 1500 tl extrası var diye - 33bın verılmez
beyaz olmasının hatrına parça boya hatrına 30 verilir kesinlikle ben o paraya öyle bir araç almam
sezon bitsin yazın her araç gibi leonda pahalı olur hatta en pahalı sezonudur leonun
kasım - aralıgı bekle inan o özellikte olan lpg siz leonu 28 e alırsın acele etme derim ben 4 ay leon aradım
TSİ - PANCAR MOTORDAN normal kullanımda daha az yakar adam lpg yok diyor 33 bin veriyor
tsi'nin yakıtı karşıma kım gelırse gelsın ıspatlarım stylancedan daha az yakar ben lpg li araç kullanmadım gerek duymuyorum
TSİ da 1.6 motorunada benzınde bındım kımse atıp tutmasın
yanar dönerlik yapmaya gerek yok 33bin tl o özellikteki lpg siz leona verilmez yazıktır günahtır !