bu tartışma ne zaman bitcek ya, leon mu golf mü.. verdiğiniz parayla orantılı olarak, önceliğiniz neyse (tasarım mı, sunduğu donanım mı, tüketim mi, konfor mu) içinize sineni alın arkadaşlar.. etrafın dolduruşuna aldırmayın..
2. elini napcaksınız.. aracı satmak için mi binmek için mi alıyorsunuz anlamıyorum ben.. ben alırkende etrafımda böyle muhalefet vardı, şimdi o muhalif kesim çok daha farklı bakıyor seat'a..
bence leon tasarım açısından çok daha üstün golf ten, ama bu sizin önceliğiniz değildir ya da zevkinize göre tam tersidir, siz karar vereceksiniz.. bu sadece benim değil bir çok dergi incelemesinin görüşü, hatta top gear i n jeremy si bile leon incelemesinde '2000 more stylish, 2000 more cheaper than golf' demişti..
leon verdiğiniz paraya göre sundugu donanım acısından en iyi seçenek bana göre.. yok mu sıkıntıları tabii ki var, ama arada da verdiğiniz bir fark var..
ayrıca 1.6 atmosferik motorla da 1.4 tsi motor arasında seçim yapmakta sanırım dünyanın en kolay seçimi, ha 1.6 ya tüp takıp kullanacaksanız biraz performansdan ödün vererek 1.6 da seçebilirsiniz, ya da ilerde turbo sorun çıkarır mı vs endişesine girmemekse yine 1.6 seçilebilir..
özetle fanatizm yapmadan, birbirimizi kırmadan, herkesin görüşüne saygı duyarak yorum yapalım, yoksa buraların hiç bi tadı kalmıyor benden size söylemesi 🙂
Mesajınızın tamına katılıyorum şu kısım hariç ''bence leon tasarım açısından çok daha üstün golf ten, ama bu sizin önceliğiniz değildir ya da zevkinize göre tam tersidir, siz karar vereceksiniz.. bu sadece benim değil bir çok dergi incelemesinin görüşü, hatta top gear i n jeremy si bile leon incelemesinde '2000 more stylish, 2000 more cheaper than golf' '' demişti..
izah ediyim kendimi neden..
Top Gear'ın Leon'nun görünüşü hakkındaki yorumu:
''In an alternative way, this isn't embarrassing. But it isn't cool either, especially not the Cupra, which looks like it's trying too hard.'' Aldığı puan 12/20.
Top Gear'ın Golf 6 nın görünüşü hakkındaki yorumu:
''The GTI still has it. The rest are classless and good, but not cool.'' Aldığı puan 12/20.
Top Gear'ın Leon Cupra nın görünüşü hakkındaki yorumu:
''Golf GTi without the Middle England connotations is all good, but the Leon just looks like it’s trying a bit too hard, doesn’t it?'' Aldığı puan 9/20
Top Gear'ın Golf GTI ın görünüşü hakkındaki yorumu:
''The GTI used to be all about understatement, the sort of effortless cool that we all ought to be aspiring to. It's gone a bit flash in its sixth evolution, but is still a handmade brogue compared to the day glow trainer that is the
Focus RS.'' Aldığı puan: 14/20
Açıklamaya çalıştığım şey Leonun görünüşünün abartıldığı kadar beğenilmediği aslında..