test sürüşünde yol tutuşun leondan daha iyi oldugunu farkettiyseniz bence 2 silindirli bile olsa siz gidip golf alın..zira tsi motorun farkını bence siz pek umursamazsınız..
Baba Erkan doğru diyor, baktığın zaman tüm dünya söylüyor boynuzun kulağı geçtiğini (Boynuz:Leon, Kulak:Golf), sizin çevrenizdekiler tam tersini...
Golf e ben bindim, Hayatta Ben O parayı O arabaya vermem.. bide 1.4 TSI DSG 7 ileriydi düşün..
Şimdi yere çalmak istemem Golfü ama Son kasaları yoğurda cacık olmaz her açıdan
bence..
Sadece malzeme kalitesi var başka bişi yok...
Bana Sorarsan
Golf Efsanesi 4. Kasada kalmıştır.. 1.6 alma Alırsan Tüp taktırmak Zorunda Kalırsın
BKNZ: Ben! Ha bi performans kaybın olmaz ama, 1.4 TSI daha iyi kaçar her durumda hemde az yakar, senin tek avantajın LPG ye en uyumlu 1.6 Sahibi olman ve 400 bin Km gönül rahatlığıyla binmendir (Motor Açısından)..
Çevrenizdekiler bu işten ne kadar anlıyor bilmiorum ama şu kesin, Ben geçensene 35 aldım Leonu, O fiyata Bu sene çok isteyen Var satmıyorum (Üstelik benimki 1.6 Olmasına Rağmen)..
Bide VAG'ın açıklaması var tabi LEON, Golf Satışlarına ket vurdu Diye artık Karar Sizin Hakkınızda hayırlısı...