play35
Kayıtlı Üye
Amin tsk ederim. ) hemseri sayiliriz aslen Gaziantepliyim bende. Ama Izmirde dogdum buyudum.Allah tadını aldırsın, tekerine taş değdirmesin
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Amin tsk ederim. ) hemseri sayiliriz aslen Gaziantepliyim bende. Ama Izmirde dogdum buyudum.Allah tadını aldırsın, tekerine taş değdirmesin
Antebe gelirsen haber et hürmet edeyim kardeşimAmin tsk ederim. ) hemseri sayiliriz aslen Gaziantepliyim bende. Ama Izmirde dogdum buyudum.
Allah razı tşk ederim. Sene de bi kaç kere geliyorum mutlaka haber veririm. Eşimin tarafı da Antepte olduğu için mevbur bi ayağımız orda.Antebe gelirsen haber et hürmet edeyim kardeşim
Hehehe abi ne güldüm yaKardeşim öncelikle FR 'ın oldu artık allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin.. İkinci olarak artık ibizam var yerine FR'ım var dersin anlamazlar ama olsun FR'ın var )) Vallaha ne deyim gözüne kestirdiğin araçlara kafa tut acıma yak canlarını
Allah razı tşk ederim. Sene de bi kaç kere geliyorum mutlaka haber veririm. Eşimin tarafı da Antepte olduğu için mevbur bi ayağımız orda.
[doublepost=1450692065,1450692016][/doublepost]
Hehehe abi ne güldüm ya
Valla arkadaşımda da aynı araç var çoğu aracı geri de bıraktığını söylüyo ama.Bak kalkışlarda çok rahat yersin bazı araçları ama daha sonra yapacak bir şey yok kaderine mahkum olucaksın ahahahha