Jackie
Forumdan Uzaklaştırıldı
puhahapuhahapuhaha
Bende de o da yok puhahapuhaha
Seninkini düşünmek bile istemiyorum ıyyyyyy Tranny seninki
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
puhahapuhahapuhaha
Bende de o da yok puhahapuhaha
muhahah zewkısız dıyene bak gıtmıs yenı kasa leon almıs hahahah
Valla ben onu bunu bilmem hacı, 1.4 TSI Leon'u mahalle boyu geçerim orasını bilirimSeninkini düşünmek bile istemiyorum ıyyyyyy Tranny seninki
muhahaha sana pis de semun un arabaya mı temizdi o aksam yada kırmızı A3 e hahahahaYa arkadaş kameranın merceğini temizle sen önce , arabamı pis gösteriyo
Valla ben onu bunu bilmem hacı, 1.4 TSI Leon'u mahalle boyu geçerim orasını bilirim
Valla ben onu bunu bilmem hacı, 1.4 TSI Leon'u mahalle boyu geçerim orasını bilirim
Kanka ona bakarsan en kral şekil Sadık Abi'de. Bence satıp bi Şahin al. Çok fena kız çevresi var Sadık Abi'nin...Benim hızla işim yok kanka, yavaş yavaş şeklimi yaparım Manitacılık hesabı
Test edildi onaylandımuhit muhit
ska b yana 125 lık leonla 140 lık golf un performansı yakın flan degıl bg lerın yakınlıgına kımse aldanmasın kagıt ustu verılere de cok bel baglanmasın gercek verıler yolda ortaya cıkıyor
ska b yana 125 lık leonla 140 lık golf un performansı yakın flan degıl