hakan_yucel
Kayıtlı Üye
hakan senn farlarda mercekmi var[/QUOTE]
evet erhan sonradan yapılma mercek...
evet erhan sonradan yapılma mercek...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hakan senn farlarda mercekmi var
1.8t ve 1.9 tdı cok ıyı motorlar ama ben TFSI dıyorum ıyı cıktı cunku masallah tabı zaman gerekıyor daha bu arada eskı kasanın pıyasada az olması ayrı bı guzellık bence
yuh lan bı sen begenmıyorsun bızım 1P lerı yoksa 1.6 8v senı gectıde ıcınde uktemı kaldı ayberk ne bu antı leonculuk
Şerefsiiiiiiiizzzzz!!! hahaha Turbo Şahin alıp gazlar mıyız la
Bir tek dileğim var, turbo ol yeter.
140 lık ıle bındıgın arabanın motorunu bır tutyosan hıc twıncharger kullanmamıssın demekkı
benim oyum golften yana olurdu
Turbo SADIK :
[/URL][/IMG]
ben bir tutmuyorumda,sizde aşırı abartıyosnuz heralde farkındaysan aman aman bir fark yok dedim biri 9.5 saniyede 100 yapıyosa biri 6-7 yapsa aman aman bi fark vardır derdim(örn golf gt dsg olsaydı) teknik verilere bakarak konuştum. anlatabiliyomuyum.ayrıca twincharger da superchargerda kullandım.
ben bir tutmuyorumda,sizde aşırı abartıyosnuz heralde farkındaysan aman aman bir fark yok dedim biri 9.5 saniyede 100 yapıyosa biri 6-7 yapsa aman aman bi fark vardır derdim(örn golf gt dsg olsaydı) teknik verilere bakarak konuştum. anlatabiliyomuyum.ayrıca twincharger da superchargerda kullandım.