Aykans
Kayıtlı Üye
Anladım sagolun peki dsg yle ilgili kafanız rahat mı? Sonucta 200 torktan sonra dsg zorlanıyor ve 150 lik fr ın torku 250 nm ve bu torku dusuk devirlerde veriyor. Dsg de yakıt icin hep dusuk devirlerde tutuyo sakin kullanımlarda.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Açıkcası 140 lık aracım manueldi. Manuel sevende biriyim ayrıca. Dsg ye geçmeden önce çok düşündüm. Bayada araçtırma yaptım. Manueli olsa kesinlikle manuelini alırdım. Kullanım alışkanlığımdan dolayı. Dsg ilk defa kullanıyorum. İlerleyen zamanlarda memnun olurmuyum görecez. Şimdilik rahat güzel vites geçişlerini seviyorum dsg nin. Yazılım yaptırmayı düşündüğüm için dsg şanzımanının ne kadar kaldırcağı konusundada araştırma yaptım çevreme sordum. 400 nm torka kadar kaldırıyor. Ancak bu torklarda belirli değişiklikler yapmak gerekiyormuş. Debriyaj takımının değişmesi gerekdiğini biliyorum. Şuan normal kullanım için sorarsanız. Hiç bir sıkıntı olcağını sanmıyorum. Ancak kuru kavrama olduğu için ve dsg sorunları yaşayan arkadaşları dinlediğim kadarıyla tedirginmisiniz diye sorarsanız tedirginim. Bu yüzden manueli olsa maunel alırdım.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.