Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
neden ömrü azalsın küçük hacimlerin..
hacim kucldukce omur de kisaliyor diye biliyorum 1.4 tsi ninde bekledim bir iki sene oyle aldim ne biliyim yanlis bir duyumda olabilir; mesela mazda rx8 de 1.3 we o arac 100 bin km de yiyor motoru ama haydi o farkli bir motor ama iste ne kadar kucuk hacim warsa bakildiginda omurleri kisa babadan kalma 1.6 8v motor mesela 280 bin km de tanidik war gozumle gordum tik yok
o zaman motorlarin calisma prensiplerine gore bu olay degisiyor diyebiliriz dimi ? smartlar fln demek ayri bir frekanstalar mazdayi zaten biliyorum ciktiginda meraktan cok arastirma yaptim onunla ilgili super birsey ama stabil bir motor degil yani omru cok az diger araclara gore
rotary motor stabil değil diye birşey yok.. ömrü zaten belli üretirken! sen alırken 5binde bir bakıma geleceksin diyorlar. ayrıca motorunda ömrünün diğer motorlara göre kısa olduğu doğru fakat o motorun değişmesi daha az maliyetli.. daha ucuz.. bir zamanlar baktığımda sanırım 5-8bin dolar arasında bi rakamdı