Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.2 TSI yerine Polo GTI?

yakıt hic farketmeyecek göreceksın muratım bunu bana sordugunda sana böle ımkanın varsa al demıstım sunu dusun bır kere ust devirde keyif alt devirde yakıt gene leonla aynı gtı alt devrı leonun ust devri zaten:D

Ne guzel bır karar olur 1.2 t satıp GTİ almak :) Aklın yolu birdir:)

Murat bende aynı konuyu düşünüyorum.Gidiş olarak zaten kıyaslanmaz,iç mekanda nerdeyse scirocco havası yakalanmış,ama gti tarzı bi araba alıp az yakabilmek imkansız.Bide leonun genişliğini ararmısın acaba bunları düşün bence

Bocanın tipi bana daha hoş geliyor fakat gerek malzeme kalitesi gerek iç mekan güzelliği(direksiyon ve göstergeler) olarak polo diyorum. Ayrıca gücü yere aktarma konusunda polo biraz daha iyi olduğunu okudum testlerde. Birde, hareket halindeyken jantlar çok şık duruyor :) He cam tavanda geriye doğru açılabiliyor :)

Abi ben düşünüyorum ciddi ciddi, sınavlar bitsin harekete geçicem, önce babamı ikna etmem gerek öyle bi araç için. Yazılımlı polo gti, insignia opc'yle 160'a kadar mı 200'e kadar mı ne kafa kafaya yürüyor :D
Tek kapı, cam tavanlı :)

Polo GTI konforu ile de bocanegra ve cupra dan bi adım önde ibizalar çok sert bu konuda.... ve malzeme kalitesi daha iyi...

bi tanıdığım kırmızı, xenon ,sunroof vs vs 59750 ye siparişini verdi..tabi kur değişmesse...3 ay sonra gelicek

makina fena değil, marka da gayet mantıklı. bence olabilir ama unutma 2 sene sonra ondan da sıkılacaksın. arabada para kazanmak tasarruf etmek yatırım yapmak mantık işi değil, araba demek keyif demek keyif de para harcamak demek. cevabına göre artık keyif mi mantık mı sen düşün.

Geri
Üst Alt