OGUZHAN00891
Kayıtlı Üye
Acayip moralim bozuk daha 2 hafta oldu aracı alalı 320.km de epc lambası yandı ve araç nevşehir avanos arasında yolda kaldı
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bu dot matrix ekran... Opsiyon yani.arkadaslar bende audi a3 1.6 102 hp kullanicissiyim seat leon almaya karar verdim bisi sormak istiyorum leon 1.2 tsi da bu asagidaki videodaki gibi digital hiz gostergesi varmi acaba?
Seat Leon 1.2 TSI 0-180 leicht bergauf - YouTube
Bu dot matrix ekran... Opsiyon yani.
Bizim ekranlar bunlardan biraz daha küçük ama yine her ikisinde de dijital hız göstergesi var
Edit: Birde kendinizi tanıtmanız gerekiyor üyeler bölümünde...
Dot matrix ekran cupra ve fr modellerinde standart birtek yanılmıyorsam. Onların dışında opsiyonel olarak geliyor. Bizdeki ekran biraz daha küçük ama dot matrix in verdiği tüm yol verilerini veriyor. Bir tek ufak birkaç ayar yapılamıyor.bilgi icin tesekkurler bu dot matrix ekran hangi modellerde mevcut acaba? birde 1.2 tsi kullanicilari yakit konusunda ne durumdalar son durum nedir acaba halen kafam karisik 1.6 tdi 1.9tdi veya 1.2 tsi dusuncesindeyim ben omrumde a3 1.6 kadar cok yakan bir araba gormedim