Şeker Adam
Kayıtlı Üye
bne dun 5 metre hdmı kablo aldım 15 tl ye takıyorum laptopu 124 ekrana off oyunlar super oluyo
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bende scw de buyu huyu seviyorum işte..çalışır mı diyorsun..onu alma diyorlar....puhahapuhaha
batıracaksınız bizi puhahapuhahapuhaha
bne dun 5 metre hdmı kablo aldım 15 tl ye takıyorum laptopu 124 ekrana off oyunlar super oluyo
ucuzlarıda var varol abı
varol abi şuanki piyasada olan bi çok uydu ve dvd player lar HDMI çıkışlı..ben sadece alıcaksa 100 lira daha versin en azından adam gibi bişi olsun diye demiştim
aynn bende aldım 5mt altın uç 9 tl ye süper oluyor hele hd oyunlar inanılmaz oluyor